diumenge, de gener 27, 2008

Si tot és política...

Aquests tres dies, a la Catosfera, hem passat del bit al mot, del click al batec. Hem conjurat --en convulsa àgora-- el dubte i la pregunta. N'han sortit poques respostes, i no voldria ni pensar en els esforçats organitzadors que, segur, ja estan pensant en destil·lar-ne unes conclusions. Empresa impossible, diria. I m'està bé així, perquè la discussió continua als blocs. I d'això es tractava, crec.

Però tornem als teclats amb la sensació que la comunitat que ens aplega --amb habilitats tan diverses, amb velocitats tan variades-- és alguna cosa més que una bona ocurrència. Li hem posat un nom --Catosfera-- i tot de sobte som uns pares orgullosos i un pèl sommiadors: què serà, el nostre fill, quan sigui gran? Cal anar més enllà, o senzillament anar fent? Hem de posar damunt la taula unes ' instruccions d'ús' ? I, tanmateix, si les arribem a convenir... què hem de fer? Acatar-les? Desafiar-les? Què faria un bon blocaire?

Jo em quedo amb la idea del bloc al servei de la transformació, el bloc com a arma de conquesta, el bloc al servei del país i la gent que hi habita. Ha estat bé que es parlés tant de política. Perquè si tot és política, els blocs també ho deuen ser, no?

>> Hi ha una selecció personal i dinàmica de links al meu del.icio.us.

Etiquetes de comentaris: , ,